Si teniu calcer  que no utilitzeu podeu donar-lo per a Baasneeré.

Algemesí Solidari el recollirà del 17 al 28 de juliol a l’ajuntament d’Algemesí per les vesprades a partir de les 16 hores.

Enguany tornem a Baasneeré en estiu a compartir uns dies amb els menuts i els joves del poblat.  En concret serem sis joves d’Algemesí els que acudirem en agost per a realitzar tota una sèrie d’activitats lúdiques i educatives fent de monitors amb la gent jove de la localitat centre-africana.

Des de l’any 2014, la nostra organització es desplaça en estiu per a intercanviar experiències i ajudar a la xicalla de Baasneeré en un campament on ens reunim prop d’un centenar de persones entre joves i menuts.

L’any passat vam portar un bon grapat de parells de sabates, esportives, xancles o sandàlies  de totes les talles. La nostra humil  aportació va ser tot un èxit. Tant la gent major com els xiquets van agafar el seu calcer amb molta alegria.

A Baasneeré els pocs recursos econòmics de què es disposa fa que les prioritats de cada dia siguen satisfer l’alimentació, l’abastiment d’aigua o la salut. Per tant, renovar el vestuari és complicat i en la major part dels casos les sabates que nosaltres portàrem estaven més noves que les que ells calçaven.

Així que en agost volem donar-los una nova alegria portant-los parells de sabates de totes les talles i en bon estat. Us esperem a l’Ajuntament!

Leave a Reply

Your email address will not be published.