Demà dijous tenim un gran esdeveniment a la Biblioteca: Ens visita l’escriptora equatoguineana Angela Nzambi, per a presentar un gran llibre “La Confesión de Leona” de Mia de Couto

Les Jornades al Voltant d’Àfrica superen enguany l’interés de grans i  menuts a tots els nivells.

A les sis de la vesprada, en el Club de Lectura de la Biblioteca començaran les explicacions d’Àngela Nzambi sobre el llibre que va escriure l’escriptor de Moçambic Mia de Couto. La Confesión de la Leona explica a través de la una realitat crua.

La novel·la es desenvolupa al poblat de Kulumani on un grup de lleones estan devorant a les dones. El llogaret creu i manté les tradicions dels seus avantpassats però una companyia estrangera, que està realitzant uns estudis a la zona, envia un caçador a solucionar el problema. Dins de les seues pàgines trobarem tota una sèrie de creences, costums i pors  on el maltractament és habitual.

 

Si la novel·la és important per a denunciar unes situacions determinades i el seu escriptor és un dels més destacats en la defensa dels valors humans a Moçambic, Àngela Nzambi, la presentadora del llibre i escriptora, és una de les grans personalitats en la lluita per la interculturalitat i el desenvolupament.

Àngela sol explicar que en el món “Som una societat diversa de la qual tots en formen part” i allò que és més destacat “La identitat d’una persona no és qüestió de raça sinó de cultura”

La picadeta prèvia l’acabem de servir. El plat fort demà a les 18 hores a la biblioteca!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.