Demà Dissabte ens trobem al mercat per ajudar als Refugiats.

 

Demà dissabte,  dia 10, a partir de les 10 del matí,  la gent de l’associació Refugia’l eixirà al mercat de nou, amb voluntat d’encetar una nova campanya d’ajuda als refugiats. Parlarem amb tots aquells que estiguen interessats en la situació que viuen milers de persones que han fugit del seu país evitant la guerra. També contarem històries reals d’alguns refugiats que hem conegut durant aquest temps en què els hem dut l’ajuda d’Algemesí per a poder viure amb dignitat fora de casa.

La intenció és, d’una banda, la recollida de diners per mantenir el menjador del squad de maternitat d’Acharnon, on viuen més de cent persones refugiades. Un projecte en el què ens hem involucrat en cos i ànima, junt a la gent de Provocant la Pau.

D’altra banda també volem conscienciar sobre un problema que va oblidant-se, que ja no apareix tant als mitjans, però que es troba molt lluny de la solució. Es tracta ja d’un problema enquistat i del que Europa i l’Estat Espanyol, per a vergonya de tots, mira cap a un altre costat.

Xarrarem amb la gent i els contarem els projectes i intencions que tenim per a enguany.

Ja sabeu que tindreu a la nostra taula coques dolces i salades en un esmorzar solidari amb barret per a aquest dissabte al mercat d’Algemesí.

 

Ens busques i xarrem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.