Dimecres tenim una cita al Casino Liberal: Emerit Bono i Ferran Lluch ens apuntaran les formes per a caminar cap a un Algemesí sostenible

Podem aconseguir un Algemesí millor per a les persones?

De ben segur. Ens ho contaran dos persones coneixedores del punt on ens trobem i les claus per a solucionar entre tots la situació actual i futura.

La conferència s’inclou dins les jornades de Pobresa Zero que enguany estan dedicades a la sostenibilitat.  Com cada any, octubre s’ompli d’iniciatives per a lluitar contra les desigualtats i una manera de fer-ho possible és fer que el món camine cap a un altre costat on la vida es desenvolupe neta, lliure i equitativa

De tot açò ens parlaran el professor Emerit Bono i el mestre i sacerdot Ferran Lluch. Emerit Bono treballa des de l’àmbit de la Universitat i la política des de 1966 i actualment és el representant de l’Observatori de la Sostenibilitat d’Espanya.

Ferran Lluch  és el president de la Comissió Diocesana de ambient i ecologia humana de València des de 2005.

Emerit Bono

Ferran Lluch

 

 

 

 

 

 

 

 

Tots dos treballen des de distints àmbits per a introduir en els costums de cada dia nous hàbits que permeten aconseguir la sostenibilitat. Es parteix de la tesi que la unió d’un bon fer en l’ecologia, la societat i l’economia pot aconseguir que la societat siga suportable, viable, sostenible, equitativa i assegure el seu futur.

 

No s’ho podem perdre!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.