El grup de voluntaris d’Algemesí Solidari de salut buco-dental torna hui a casa després d’haver revisat prop de 200 menuts de Baasneere i els poblats que l’envolten

Les tres odontòlegs i ajudants de Cliniksalud han estat a Burkina Faso des del passat dia 4 de setembre en una campanya organitzada per Algemesí Solidari i patrocinada per l’Ajuntament de la ciutat.

L’equip ha pogut revisar la boca de prop de dos-cents xiquets i xiquetes.  Posteriorment es va seleccionar els més urgents i se’ls va curar les malalties que patien, majoritàriament càries. Així mateix van repartir material de neteja a les seues famílies i  els van mostrar diverses formes d’higiene i alimentació per a poder mantindre una boca saludable.

Segons expliquen “els menuts han mostrat una actitud fantàstica davant els aparells dentals i un gran respecte cap als voluntaris que els tractàvem”. El grup, que tornarà en les pròximes hores a Algemesí, està molt satisfet pel gran treball que han realitzat i l’agraïment que han rebut per part dels ciutadans de Baasneere. Les revisions i actuacions mèdiques s’han realitzat a la ciutat de Bam, a uns 30 quilòmetres de Baasneeere, on l’organització A3B, Càritas a Burkina Faso, disposa d’un hospital. Només arriben, ens explicaran amb detall la seua estada i compartiran amb tots nosaltres les seues experiències amb la satisfacció d’haver ajudat de manera important a tot un poble.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.