Els menudets de l’escoleta del Carrascalet han entregat hui més de 1.600 a Save the Children contra la fam a Sudan del Sud. La seua carrera solidària ha recaptat prop de 500 euros més que l’any passat entre el veïnat d’Algemesí.

Este matí, les xiquetes i xiquets d’un i dos anys han rebut el  reconeixement pel seu treball i per impulsar encara més la solidaritat de tot el poble.

Els representants de Save The Children han arribat a l’Escola Infantil Municipal Verge del Pilar i han rebut de mans de mestres i menuts un txec simulat pel valor dels diners recaptats. Els responsables de l’ONG han entregat als xiquets, per la seua part, un diploma personal que acredita el treball que han fet durant setmanes. Primer per a entendre bé què està passant al Sudan, on ja no els queden aliments per la sequera i tota ajuda és insuficient, i per la seua cursa solidària. En aquesta cursa, recordem, han sigut patrocinats per amics i veïns. El patrocini ha sumat 1.630 euros que arribaran a Sudan en forma de menjar.

 

 

Recordem que aquesta és la tercera vegada que l’Escola Infantil fa un treball de recollida de fons, la segona volta en què s’hi organitza una cursa solidària. La primera vegada es van recaptar 700 euros, en la segona 1200 i ara l’ajuda ha superat els 1.600 euros.

Els representants de Save The Children han explicat que aquesta campanya de curses solidàries es realitza per diverses escoles valencianes però que a Algemesí el treball previ de sensibilització per part de mestres, mares i pares, ha sigut únic i extraordinari.

Hui els xiquets han arribat a casa més contents que mai, els seus veïns també!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.