Escoles, escoletes i centres de formació d’Algemesí pensen com convertir una ciutat sostenible!

Acompanyem-los i ajudem-los!

Els xiquets i les xiquetes, joves i més majors de tots els centres d’Algemesí estan ja ideant com fer desaparèixer, de la nostra vida diària, aquelles coses que fan malbé la natura o que provoquen desigualtats entre les persones perquè s’estem ja trobant amb uns treballs on el que conta no és subsitir dignament.

Han començat a treballar a les aules diverses proposes. Els més menuts s’han posat mans a la feina per a convertir la seua escola en un centre sostenible i els més majors estan llançant al ciberespai, mitjançant twits, bones idees perquè el consistori en prenga nota. Tothom pot enviar les seues dies a través de Titter baix el Hasthag #AlgemesiSostenible! I adreçant-los a @algemesi_net, que és e perfil del consistori.

 

Ens preparen una gran sorpresa

Els alumnes ens preparen una gran sorpresa per a la cercavila de Pobresa Zero de divendres. Xiquetes i xiquets eixiran del parc amb una part del treball que han fet i arribaran a la plaça on els muntaran perquè els pugem observar.

Serà un gran esdeveniment. Ara be, aquest projecte, com s’està fent cada any, no acaba ací. Els alumnes continuaran visionant propostes de sostenibilitat, fent treballs i arribaran al final del curs amb un bon grapat d’idees amb el suport dels seus mestres.

Serà interessant conèixer quines són les seues idees per a aconseguir la sostenibilitat perquè el futur és d’ell i estaran dissenyant la manera en què volen la seua vida i el seu entorn.

Col·laborem i ajudem-los!

Leave a Reply

Your email address will not be published.