Esteu en forma? No esteu en forma? Fa el mateix, la solidaritat és el que importa!

Us esperem el dia 9 de juny en la Piscina Coberta Municipal! Cal afanyar-se que les places són limitades!

La gent més jove d’Algemesí Solidari ens ha preparat a totes i tots unes classes perquè puguem fer la nostra aportació a la construcció de l’Escola de Secundària que s’està alçant a Burkina Faso, a Baasneere.

Dissabte, dia 9, de matí Elba Barberà ens impartirà una classe de Cubbà entre les 11 i les 12 del matí. Entre les 12 i les 13, David Pous estarà al capdavant d’una sessió de Cicle Indoor.

 

Cadascú al seu ritme.

El preu d’una activitat és de 7 euros i si us apunteu a les dues classes només seran 10 euros.

Amb aquestes classes tindreu a més l’oportunitat de conèixer una nova modalitat de gimnàstica, el Cubbà, que és totalment valenciana. Ací el ball i passar-ho bé és el que conta. Gaudir i de pas perdre unes quantes calories.

 

 

El cicle d’Indoor és el que popularment es coneix com a “spinnig” pedalejar al ritme de la música i fer bona cosa de resistència o velocitat amb molts guanys per a la salut.

Ja sabeu que enguany estem edificant la segona fase, que es correspon amb una construcció que acollirà les latrines i els espais per a l’administració amb un corredor central ampli. La primera fase, l’aulari, ja ha estat estrenat i utilitzat enguany pels xicons i les xiquetes de Baasneere i els poblats que hi ha en un radi de 35 quilòmetres.

Algemesí està fent una gran obra a poc a poc!

Junts construïm l’escola!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.