La pel·lícula “También la Lluvia” arranca el debat a Pobresa Zero

Organitzat per l’Ullal Cultural, el film d’Iciar Bollaín, va reunir anit desenes de persones per a debatre sobre el missatge del seu contingut.

“También La Lluvia” tracta del rodatge a Bolívia d’una pel·lícula espanyola en torn del descobriment d’Amèrica. Tot es complica quan es produeix una insurrecció popular en la qual està implicat com a líder un dels actors locals del film.

El film va reunir un nombròs de persones que, seguidament, es van reunir en un sopar d’entrepà.

Un grup de persones sembla disposada a donar-ho tot per fer la pel·lícula però l’entorn es torna hostil i es mostra una situació de pobresa a la qual no estan acostumats. No obstant, lluiten com podem per aconseguir rodar la pel·lícula, però un dels seus directius fa un gir i demostra que hi ha alguna cosa més gran que el film. Aquest vol aportar més a la dignitat humana.

 

 

 

 

 

 

 

Durant También la Lluvia s’observa un paral·lelisme entre la invasió espanyola de Cristofol Colom i la pacífica que realitza l’equip de cinema 500 anys més tard amb un incís en  els conflictes humans.

Durant el desenvolupament de la història apareix un productor sense escrúpols que presumeix de pagar malament als artistes locals i també aquell que abandona el rodatge i marxa, travessant una ciutat en guerra, per a salvar la vida d’una xiqueta que no coneix perquè li ho demana una dona que tampoc coneix massa.

Els espectadors van debatre de manera molt animada en torn de la pobresa i les actituds humanes. Ací us deixem un enllaç per a poder visionar-la

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.