La Piscina Municipal s’ompli de Solidaritat per a poder “Construir l’Escola de Baasneere”.

L’èxit aconseguit ha fet que l’organització decidisca tornar a convocar aqueta jornada esportiva l’any pròxim. La jornada  convocada per Algemesí Solidari, per a recaptar fons i sensibilitzar en la col·laboració ciutadana,  va ser tot un èxit d’assitència

De fet, tant les classes de Cubà com de Ciclo indoor que es van programar van comptar amb una trentena de persones que ompliren les instal·lacions municipals. Elba i David, monitors i membres d’Algemesí Solidari van impartir les classes de manera altruista i voluntària.

Els assistents es van inscriure durant les setmanes anteriors fins que dissabte es van desenvolupar les classes en un ambient esportiu i informatiu. I és que en finalitzar es va informar dels avanços que s’estan realitzant en la construcció de l’escola. Actualment, recordem, s’està alçant la segona fase del Centre Educatiu corresponent a les dependències de l’administració i les latrines. Aquest estiu, eixiran cap a Baasneere un grup de joves estudiants d’arquitectura per a fer el seguiment de les obres que s’espera finalitzen en setembre.

Enguany, els alumnes de secundària de Baasneere i 35 quilòmetres al seu voltant ja han pogut cursar els seus estudis en l’aulari, inaugurat l’any passat. Aquest Centre Educatiu és una gran necessitat per als habitants de la zona, ja que els xiquets i les xiquetes deuen traslladar-se a molts quilometres, fins a la capital, per a poder seguir estudiant a partir dels 12 anys, cosa molt difícil per a les famílies.

 

L’esport, com sempre, va servir per a unir salut i solidaritat. Us deixem algunes fotos de les sessions a la Piscina Municipal.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.