L’artista Juan Carlos Forner, més conegut com a Forner Jugador de Pintura, prepara obre exclusives i solidàries per a beneficiar al projecte de Baasnere.

Forner i BaasnereLes seues obres es posaran a la venda i la recaptació es destinarà íntegrament a Algemesí Solidari. L’acció es presenta sota el títol SòildART’17.

L’artista d’Algemesí s’ha envoltat d’un equip de persones expertes en tots els àmbits de l’art, l’escritpura i la fotografia per a poder dur endavant aquest projecte.

La seua difusió s’esta realitzant a través de les xarxes socials entre les quals destaca la pàgina de facebook https://www.facebook.com/FORNER-jugador-de-pintura-189959524794303/

Des d’ací podrem assistir a cadascun dels passos en què s’ha desenvolupat la campanya, des del mes d’agost passat. En aquest moment està a punt de llançar-se un esdeveniment online on es podrà vore el resultat del treball de molts mesos

Es tracta d’obres pictòriques creadas per Forner jugador de Pintura a partir d’instantànies de Baasneere, on Algemesí Solidari està contruint un centre de secundària. Amb elles “Forner jugador de Pintura” , al que molts dels experts situen dins de l”Art Emergent, ha produït xicotetes obres d’art de les quals se seleccionarà una “Edició Limitada” de 50 peces. Aquest mig centenar d’obres estaran certificades per l’artista.

Les peces seran presentades el dia 6 d’octubre, la setmana pròxima, a través de la mateixa pàgina de faccebook.. Posteriorent es posaran a la venda i la seua recaptació servirà per a poder finalitzar el centre educatiu que s’està construint a Baasneere, del qual s’acaben d’inaugurar tres aules i en les pròximes setmanes començaran a edificar-se les latrines i l’edifici de l’administració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.