Gràcies per aquest cap de setmana de Pobresa Zero!

Actualment, quasi 60 milions de persones a tot el món es veuen forçades a viure lluny de sa casa. Aquesta és una xifra rècord des de la Segona Guerra Mundial, segons les Nacions Unides. Aquests últims anys, més de quatre milions de persones, han hagut de fugir de la guerra civil o de situacions de violència i pobresa extrema que es viuen en Síria.

Davant d’aquest fenomen, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, la comunitat internacional es planteja el repte de facilitar la migració i la mobilitat de persones. L’objectiu és que aquestes puguen ser ordenades, segures, regulars i responsables, mitjançant l’aplicació de polítiques migratòries planificades i ben gestionades, entre altres coses.

Així doncs, la proposta de Pobresa Zero 2021, pretenia fer reflexionar sobre aquesta situació i les seues causes. L’objectiu principal era, per tant, fomentar l’empatia, compromís i acollida a aquestos col·lectius i els seus drets humans a una vida digna i en pau. 

Des d’Algemesí Solidari i Pobresa Zero, volem agrair a tots i totes els qui heu participat en les activitats proposades durant aquests tres dies. Gràcies perquè els feu possibles, per donar del vostre temps i atenció als problemes del món actual i per no deixar de moure’s pel canvi. 

Vos deixem un xicotet recull de fotos del cap de setmana!

Cinefòrum amb l’Ullal Cultural

Xerrada “Siuació de les persones refugiades a Espanya i Europa”

Marxa senderista amb el CAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.