La setmana de Pobresa Zero arranca aquest divendres amb la projecció de “Cerca de tu casa”, una història de lluita, solidaritat i esperança

Aquest divendres 18 arranquen les activitats de la setmana de Pobresa Zero. Uns dies que, aquest any, giraran al voltant de la reflexió i demanda d’un treball digne per a totes les persones.

Iniciem aquests actes amb el cinefòrum organitzat per l’Ullal Cultural, on es projectarà la pel·lícula “Cerca de tu casa”, un musical sobre els desnonaments que han ocorregut a Espanya a arrel de la crisi econòmica. L’acte tindrà lloc a les 20h al salonet de Maria Auxiliadora.

Sonia, una xica de 30 anys, perd el seu treball i es veu obligada a abandonar la seua casa al no poder pagar l’hipoteca. Un treballador de l’oficina bancària que es veu davant la situació d’haver de deixar sense casa als seus veïns i amics. Un policia al que turmenta haver de deixar al carrer a famílies senceres… Aquestes son situacions que podrem veure i a partir de les quals podrem xerrar i debatre.

Al finalitzar compartirem tots junts un sopar d’entrepà.

Com cada any, les activitats comencen acompanyades pel treball de totes les escoles del poble al voltant de la temàtica proposada. Unes activitats que busquen fer als mes menuts partícips de la realitat del nostre món i que es veurà finalitzada a la concentració del divendres 25 d’octubre on, menuts i majors, ens ajuntem per demanar per la justícia i per la igualtat.