Pobresa Zero a les escoles

Els centres d’Algemesí han volgut, un any més, fer ressò del missatge de Pobresa Zero, donant a conèixer als més menuts la importància de reconstruir el món des dels Drets Humans i la solidaritat. 

Els ODS pretenen sensibilitzar sobre totes les situacions que vivim en el nostre món i que afecten de manera considerable a la població més vulnerable. Però, aquesta reflexió no tindria sentit si no és per a proposar-nos canvis personals i al nostre entorn proper.

Així que ens preguntem: Què puc fer jo davant una realitat injusta? Com puc dur un estil de vida més solidari i sostenible? 

Si bé aquest any no hem pogut mostrar físicament els treballs que cada centre ha realitzat, ací teniu un recull de fotos i vídeos on podeu veure tot el que han fet els xiquets i xiquetes d’Algemesí! 

Els més menuts d’infantil han treballat sobre el tercer objectiu: “Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tothom a totes les edats”.

D’altra banda, a primària, ens plantegem de quina forma podem canviar o innovar en alguna situació del nostre voltant. Perquè, tot i que els ODS són grans objectius on pareix que no hi tenim molt a fer, si intentem fer millor les coses al nostre dia a dia, podem marcar una gran diferència!

Recordeu: inventar, innovar i compartir, aquesta és la clau! ?

https://www.youtube.com/watch?v=YudRD9j3N5M

Els de l’ESO, partim de la pandèmia mundial  que planteja nous reptes a la societat: una situació on la generositat i l’empatia s’han convertit en elements fonamentals per poder superar aquesta pandèmia. 

Però, qui millor vos ho pot contar tot  són ells mateixos així que no dubteu en preguntar-los i aprendre també d’ells!

I, per poder seguir jugant a casa, ací podeu accedir al joc online del Sosteinpoly!

https://view.genial.ly/5f80c4bb4977856eccca1c34/game-sostenipoly-pz0

Tots junts podem aconseguir tot el que ens proposem!