Totes les dones del món mereixen ser mares en pau. Ens dones un cop de mà?

Elna Maternity Center és un projecte d’acollida per a dones embarassades o en període de lactància, que es troben en situació d’alta vulnerabilitat a Atenes. Un lloc on aquestes famílies troben el suport i l’estima que necessiten, després d’un llarg camí de fugida de les guerres als seus països.

Elna és possible gràcies a un grup d’ONG que col·laboren amb el centre, entre les quals ens trobem nosaltres amb Refugia’l. La nostra tasca no és altra que intentar recollir els diners necessaris per a poder seguir donant un sostre i una mà amiga als refugiats que arriben a Europa amb l’esperança d’una vida millor.

La pandèmia actual fa cada vegada  més difícil la recaptació dels fons per a projectes solidaris i l’arribada de voluntaris a Atenes. A més, la vida dels refugiats cada vegada va sent més difícil. És per això, que fa dos mesos decidiren crear un Crowdfunding  per seguir avant amb aquest bonic projecte. Necessitem un últim esforç durant aquests 6 dies que queden per poder assolir l’objectiu marcat.

Nosaltres també creguem que totes les dones mereixen poder donar l’oportunitat als seus fills d’una vida digna. I tu, ens ajudes a fer-ho possible? Al següent enllaç trobareu el repte de Crowdfunding on podreu fer la vostra aportació.

https://www.migranodearena.org/reto/-nos-echas-una-mano-

Des de Elna i Algemesí Solidari, vos donem les gràcies per qualsevol col·laboració i per ajudar-nos a difondre aquest missatge.