Viu la tradició, música, cultura i filosofia africana amb “El Percussionista”

Seguint amb les Jornades d’Àfrica, que cada any es celebren a Algemesí, el divendres 7 de juny podràs gaudir de l’encant i ritme d’Àfrica a l’obra de teatre “El Percussionista”. L’obra serà al Teatre Municipal a les 19:30 h i, en finalitzar, podrem compartir una estona amb l’actor.

“El Percussionista” és una obra teatral escrita des de la il·lusió que el teatre africà comencés a difondre’s en castellà i amb l’anhel de comptar el fascinant que és Àfrica: la cultura, la tradició oral, les filosofies ancestrals i sobretot la importància de la música per als africans.

El protagonista conta la seua història (que inclou l’emigració a la recerca de millors oportunitats) sostinguda sobre la relació especial que manté amb el seu avi. És una història, de tradicions, de cultura i de vida.

El Percussionista és una obra interactiva en la qual el públic juga un paper important; l’espectador viatja amb el personatge, compartint les seues històries, la seua música, les seues cançons i la seua visió de la vida. Una proposta dinàmica que sorprèn per la seva senzillesa, ja que arriba a l’espectador a través de la música i la paraula.

És un espectacle que reflecteix l’essència de la performance africana. L’espectador s’assegui transportat al abáa – la casa de la paraula- el lloc de trobada. Un lloc on no existeixen espectadors passius, un lloc en el qual -com diu el text –  “el temps no es guanya ni es perd: es comparteix”. El personatge captiva al públic amb sons, ritmes, danses, proverbis tradicionals, fent-li participi i testimoni d’un món que sorprèn per la universalitat dels seus ensenyaments.

Venda d’entrades

Pots adquirir la teva entrada a la taquilla del Teatre Municipal, el dijous 6 de juny de 18.00 a 20.00 h o una hora abans de l’espectacle. També pots comprar-les online a www.giglon.com. El preu de l’entrada és de 5 € per persona.